De ontwikkeling van de aarde.

Hoe is de aarde ontstaan? Tegenwoordig staan veel wetenschappers stil bij vragen zoals: “Hoe ging de ontwikkeling van de aarde? Of, zijn er nog ergens anders in het heelal levende wezens? En, wat is het doel van ons leven hier op aarde?” Iemand die antwoorden op dergelijke vragen zoekt, kan het beste de Nieuwe Openbaring gaan lezen, want daarin staan de antwoorden op alle vragen die een mens zich maar kan stellen. Vooral de elf delen van het Grote Johannes Evangelie en het boek “Aarde en Maan” , die Jezus door het innerlijk woord aan Jakob Lorber bekend maakte, geven zeer diepgaande inzichten.

De wetenschap is eruit: Eerst was er niks, en dat is toen ook nog ontploft. (Loesje)

Ontwikkeling van de aarde

Hoe is de aarde ontstaan?

De aarde is een Goddelijke Schepping, maar de schepping van deze tastbare aarde heeft vele quintiljoenen jaren geduurd, dus ongelooflijk veel langer dan wetenschappers nu aannemen. Jezus beschrijft voor Jakob Lorber in deel 8 van de Jakob Lorber boeken, hoofdstuk 70-73 van het Grote Johannes Evangelie, nauwkeurig de verschillende fasen tijdens die scheppingsperioden en zegt dat die tijdperken duizenden miljarden jaren duurden, voordat de aarde geschikt was om door mensen bewoond te kunnen worden. Die ruwe klomp materie moest naar menselijke begrippen onvoorstelbaar lang bewerkt worden, om menselijk leven te kunnen dragen en voeden.

De ontwikkeling van de aarde door Willeke bezongen

Daartoe werd de ruwe aarde geleidelijk aan zelf een levende planeet en dat moet heel letterlijk genomen worden. Het gaat zelfs zover dat de aarde een hart en longen heeft, ja zelfs een orgaan dat overeenkomt met de menselijke milt en een soort van mond aan de Noordpool die het ijs opneemt. Via de slokdarm van de aarde komt dat ijs in de aarde-maag, die het verteert en de resten weer uitscheidt via de Zuidpool, zo heeft Jakob Lorber in zijn boek “Geheimen van de Natuur” dit doorgegeven.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Materie

Nieuwe zienswijzen op de aarde, materie en het ontstaan ervan. De aarde en haar materie vanuit een geestelijk standpunt beschouwd. Materie [...]

Door |2023-01-26T15:23:32+01:00augustus 26th, 2020|
Ga naar de bovenkant