Het leven verschuift de magnetische Noordpool.

Voor het behoud van de aarde verplaatst de magnetische Noordpool van de aarde zich in de richting van Siberië. Elk jaar verschuift de magnetische Noordpool en de snelheid van die verschuiving neemt toe. De wetenschap zoekt naar verklaringen en oplossingen, maar zij weet niet dat de aarde een levend organisme is en zoekt daarom zogezegd in de ‘verkeerde hoek’.

Gods zorg voor het behoud van de aarde

In Hemelsbrood nr. 6546 staat dat God zorgt voor het behoud van de aarde. De verplaatsing van de Noordpool is een deel van die zorg en is nodig door alles wat de mens de aarde aangedaan heeft. Die verplaatsing van de magnetische Noordpool is Gods oplossing van de problemen die de mens op aarde heeft veroorzaakt. Het smelten van de ijskappen proberen mensen tegen te houden, omdat het gezien wordt als een ramp, maar het is nodig om de vervuiling van de aarde door het misbruik te compenseren.

De aarde heeft een hart

Liefde is een aantrekkende kracht en is magnetisch. Liefde trekt alles naar zich toe, zij wil alles hebben, bezitten, doen. Deze eigenschap van de liefde legde Jezus aan Jakob Lorber uit en die schreef in zijn boek “Aarde en Maan” bovendien dat de aarde een hart heeft dat zich door het binnenste van de aarde verplaatst. Dat aardehart blijkt een substantiële kracht te zijn. Dit gegeven is echter volkomen onbekend, maar dat kunnen we wat beter begrijpen door op een andere manier naar materie te leren kijken. Materie en daarom ook de aarde blijkt een manifestatie van geestelijke oerkrachten te zijn.

Magnetische kracht

Als liefde een magnetische en aantrekkende kracht is, is het logisch dat met het “hart” van de aarde het aantrekkende vermogen, het magnetisme van de aarde bedoeld wordt, ofwel de zwaartekracht. Als de aarde een hart heeft dat zich door het binnenste van de aarde kan bewegen, dan is het gevolg daarvan dat de magnetische Noordpool zich verplaatst.

Behoud van de aarde

Gemeten verplaatsingen van de magnetische Noordpool (rode stippen) vanaf het jaar 1831. De blauwe stippen zijn berekende verschuivingen van de magnetische Noordpool die steeds dichterbij de geografische Noordpool komt te liggen. De magnetische Noordpool beweegt in de richting van Siberië.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Materie

Nieuwe zienswijzen op de aarde, materie en het ontstaan ervan. De aarde en haar materie vanuit een geestelijk standpunt beschouwd. Materie [...]

Door |2022-01-15T15:47:45+01:00augustus 18th, 2020|
Ga naar de bovenkant