Materie

Home » Materie » Materie

Nieuwe zienswijzen op de aarde, materie en het ontstaan ervan.

De aarde en haar materie vanuit een geestelijk standpunt beschouwd.

Materie is niet wat het lijkt. Geestelijk gezien is het een schijngeest, want materie is opgebouwd uit geestelijke krachten. Materie maakt alleen het tijdelijk bestaan van de mens hier op aarde mogelijk. Ieder mens krijgt een stoffelijk lichaam en kan met zijn geheel vrijgelaten wil de strijd met het lichamelijke leven aan gaan en ware inzichten ontwikkelen voor zijn verdere, eeuwige leven, want iedereen is een onsterfelijk geestelijk wezen. De lichamelijke dood is dan ook niets anders dan een overgang naar dat eeuwige geestelijk leven. Een leven dat niemand hoeft te verdienen, want hij is het al. Zie Jakob Lorber in het Grote Johannes Evangelie van de Nieuwe Openbaring.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Nut van het lichaam

Materie begrenst de ziel. Het nut van het lichaam heeft Jezus in de boeken van de Nieuwe Openbaring door Jakob Lorber uitgelegd. Het stoffelijk lichaam is nodig voor het leven hier op aarde, want zonder dat lichaam is [...]

Door |2022-06-09T16:21:58+02:00januari 10th, 2022|
Ga naar de bovenkant