Leven

Home » Leven » Het ware leven

Wat is het ware leven?

Het ware leven is niets anders dan liefdevolle werkzaamheid en het grondbeginsel van al wat bestaat. De mens heeft zelfs Hemel en aarde en alle overige schepselen al in zich zelf en is toch een hele figuur; in hem is alles al verborgen aanwezig. Dit klinkt erg raadselachtig en is alleen te verklaren en te begrijpen door te geloven dat iedereen in feite een geestelijk wezen is. Het interessante is dat Hildegard von Bingen (1098-1179) al in de twaalfde eeuw deze typisch mystieke uitspraak deed en dat haar zienswijze pas vele eeuwen laten werd bevestigd door latere profeten zoals E. Swedenborg en in de Nieuwe Openbaringen door Jakob Lorber.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Wil je iets delen? Schrijf een berichtje.

Door |2022-06-09T16:39:24+02:00januari 10th, 2022|
Ga naar de bovenkant