Het wonder mens.

De mens is een eeuwig levend geestelijk wezen

en hij heeft een tijdelijk stoffelijk lichaam

De schepping als geheel lijkt volledig op een mens en komt daarmee overeen. Van het kleinste tot het grootste komt alles in de geestelijke en materiële schepping met de mens overeen en moet met hem overeenkomen, want de mens is de eigenlijke oorzaak en het einddoel van de hele schepping. Jakob Lorber , Grote Johannes Evangelie, deel 2, 222:4.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

De mens

Het wonder mens. De mens is een eeuwig levend geestelijk wezen en hij heeft een tijdelijk stoffelijk lichaam De schepping als geheel lijkt volledig op een mens en komt daarmee overeen. Van het kleinste tot [...]

Wil je iets delen? Schrijf een berichtje.

Dank je wel voor je bericht.
Oeps, kennelijk ging er iets mis. Probeer het eventueel nog eens.
Door |2022-01-14T16:24:56+01:00januari 9th, 2022|
Ga naar de bovenkant